logo
Debbie liggend op een bank met tijdschrift

Hoe ik werk

Ik vind het essentieel om zowel mijn opdrachtgevers als mijn klanten te leren kennen voor we de samenwerking aangaan. Het blijft namelijk mensenwerk en als er op één of andere manier ‘geen match’ is dan wordt het lastig. Na het eerste contact volgt er altijd een intake. Op basis daarvan kan ik de vraag (en de vraag daarachter) scherp krijgen. Vervolgens volgt op basis daarna een aanbod of voorstel.

Communicatie­opdrachten

Voor communicatieopdrachten geldt dat ik de opdracht uiteraard zo goed mogelijk ga uitvoeren. Na afloop van de opdracht zorg ik ofwel voor een warme overdracht of debriefing (met lessons learned en tips).

Styling opdrachten

Voor stylingopdrachten zijn dit de mogelijke stappen na de intake:
 • Moodboard (indien gewenst)
 • Wardrobe planning
  • Spiegelbeeld sessie
  • Uitzoeken van kleding
  • Perfecte basics
  • Sets maken
  • Shoplist
  • Organiseren en inrichten kast
 • Personal shopping
 • Afsluiting traject (nazorg)
Uiteraard zijn de wardrobe planning en personal shopping ook los te boeken.