logo
Debbie liggend op een bank met tijdschrift

Meer over mij

Ik ben geboren en getogen Amsterdamse (18 november 1979), getrouwd met ICT-er Ryan en moeder van Alyssa en Ryson. Met veel liefde wonen we in Amsterdam Noord, vlakbij het kanaal en de Buiksloterdijk. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, kijk ik series en lees ik graag,

Opleidingen

HAVO, HBO Communicatie Management (HES Amsterdam), Master Interne Communicatie (in- company) en Personal Stylist (55 Creative Business School voorheen bekend als StyleSchool ByDanie).

Drijfveren

Zelf heb ik twee keer een burn-out gehad. Daarna heb ik twee keer mijn baan verloren als gevolg van een bezuinigingsronde. Al deze dingen hebben een behoorlijke impact op mij gehad en doen iets met je zelfvertrouwen. Na veel boeken, coaching, training en scholing ben ik met veerkracht, positiviteit en een flinke dosis doorzettingsvermogen veel sterker uit de strijd gekomen. Ik zit lekker in mijn vel, voel me goed en haal alles uit het leven. Dit gun ik ieder ander ook van harte.

Met mijn eigen ervaringen, kennis en kunde op zak, help ik andere vrouwen graag om hun zelfvertrouwen te versterken door middel van communicatieadvies, personal styling advies en trainingen op maat. Overigens is iedereen van harte welkom bij mij!